Behandling

Hvad sker der under en behandling?

Hvordan kan en behandling egentlig hjælpe mig?

 • Kroppen er udgangspunktet

  Det er kroppen, som først gør opmærksom på, at noget er galt. Og det er kroppen, som lider under konsekvenserne af alle vores handlinger – eller mangel på samme.

  De konsekvenser lægger sig som spændinger, blokeringer og dermed smerter i vores krop. Smerter og spændinger, vi ikke kan slippe væk fra i vores dagligdag.

 • Plads [mangel]

  Har du på fornemmelsen, hvad du skal, men uden at kunne se det klart og uden at kunne gøre det.
  Under behandlingen åbner der sig pludselig nye veje. Den nye åbenhed i kroppen, i følelserne og i høj grad også i hovedet kan mærkes. Der kommer bevægelse i noget, som var fastlåst. Og du får energien og pladsen til at handle på det.
 • Lettelsen

  Kender du det, når du lige har klaret en svær opgave, så kommer lettelsen bagefter?
  På samme måde er det efter en behandling.
  Spændinger er blevet løst, en cirkulation der var fastlåst mellem krop og psyke flyder igen. Livet føles mere enkelt. Alt det, som før virkede uoverskueligt, bliver overskueligt og nemmere at håndtere.
 • Teknikken

  Vil du genopdage din kropslige intelligens?

  Teknikken er massage, tryk, stræk og ledfrigørelse, som jeg bruger for at afspænde hele din krop. Åndedrættet bliver dybere og mere frit, og samtale sætter fokus på sammenhængene mellem krop og psyke.

  Behandlingen er effektiv til at afhjælpe skader og skavanker – nye som gamle – blandt andet muskelspændinger og hovedpine, ryg- og nakkeproblemer, piskesmæld, ikias og forstuvninger.

 • Følelserne

  Når følelserne får plads, kan vi relatere. Vi kan relatere til os selv og mærke, hvad vi har lyst til – eller ikke har lyst til. Vi kan relatere til andre og blive bedre til både at tage imod og sige fra. Og måske kan vi relatere til en lidt mere sårbar fornemmelse af vores eget uopfyldte potentiale, vores plads i verden.

  Måske er det vores mangel på relation, som gør os syge, og genkomsten af den, som gør os raske?

 • Meningen

  Jeg levede et robotagtigt liv med en masse fysiske smerter. Jeg havde iskias smerter, smerter i nakken og mellem skulderbladene. Og det var de smerter som endelig fik mig videre. Jeg søgte hjælp og fik den af ManuVision.

  Jeg var endt med at leve mere for andre  end jeg levede for mig selv. Men meningen kom og smerterne forsvandt, da jeg forstod sammenhængen mellem mine tanker, mine følelser og min krop. Jeg kom tilstede i min krop, mine følelser fik plads og det gav mening – [selv i mine tanker]

Hvad siger andre?

Jeg har haft stor glæde af Jakobs behandlinger både på det mentale og fysiske plan.

Jeg går i skole og er halvtids prof. hos HH Elite Horsens 1 div. Kvinde håndbold. Jeg har brug for at finde ro i mig selv så jeg kan præstere 100 % på håndboldbanen, og det hjælper Jakob med – herudover har jeg også modtaget hjælp til at stå stærkere i mig selv – så jeg nu føler at jeg spiller håndbold på en mere afslappet måde end før.

- Laura

Fik livsglæden tilbage.

Er meget taknemlig for Jakobs hjælp.

Har fået livet uden smerter tilbage. Fra at jeg ikke kunne komme ud af sengen om morgenen og til at stå op uden problemer er guld værd. Kan varmt anbefale Jakobs behandling, kombinationen af samtale og behandling fungere perfekt – og han er god til at ramme de ømme punkter!

- Lene

Alle mine anbefalinger gives til Jakob 😊

Jakob formår, at skabe tillid allerede fra første behandling. Han formår at give kroppen og sindet den ro der behøves i en travl hverdag!

Jeg er så taknemlig for, at have mødt Jakob..! 😊

- Maja

IT TAKES ONE TO KNOW ONE

Jeg har selv været der. Det gjorde ondt. Det er der ikke nogen, som fortjener hverken dig eller mig.

Jeg er selv kommet videre, jeg har lært af det. Der var et valg og en anden vej end den, jeg var på.

Jeg blev nødt til at spørge mig selv “hvornår er det nok?” for smerten var blevet hverdag.

GØR DET

Hvis ikke nu, hvornår så?

“IF YOU FIND YOURSELF IN A HOLE, STOP DIGGING.”

Nogen gange kræver livet, din krop og dine følelser, at du ændrer kurs. Livet begynder at gøre ondt?

Kender du det?

Der, hvor du er i dag, er du, fordi du gør, som du gør.

Det er ingen skam.

Men hvis du gerne vil have et andet resultat, må du gøre noget andet.

Du kan ikke få et andet resultat ved at fortsætte med at gøre det samme.

Kontakt Kropsbehandler Horsens

Hvis du er i tvivl om hvad der er bedst for dig eller ikke kan finde en tid der passer i kalenderen, så er du velkommen til at kontakte mig.

Du kan maile mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., ringe på +45 25 59 10 23 eller sende mig en besked her fra siden.

Kropsbehandler Horsens

Rådhustorvet 21, st.
8700 Horsens
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 25 59 10 23
Thrane.nu